EKSKLUZIVNO U SRBIJI

ENERGETIX – SINONIM ZA ZDRAVLJE I LEPOTU

Od 2002.godine Energetix Srbija se bavi prodajom magnetnog nakita i medicinskih sredstava u zemljama regiona, koji, osim Srbije, čine Crna Gora, Severna Makedonija, Bosna i Hercegovina te Hrvatska.

Ono što nas čini drugačijim u odnosu na druge proizvođače je što je u svakom komadu našeg nakita ugrađen magnet što naš nakit čini jedinstvenim, bez konkurencije. Dizajniran je u skladu sa najnovijim modnim trendovima od strane vlastitog dizajnerskom tima i ekskluzivno proizveden pod rigoroznom kvalitativnom kontrolom. Veliki deo asortimana proizvodi se isključivo ručnim radom što svakom komadu nakita daje notu individualnosti i unikatnosti. U njega su ugrađeni najkvalitetniji neodimijumski magneti čime ovi proizvodi, pored estetske, imaju i bitnu zdravstvenu funkciju.

Jedinstveni smo i po tome što su naša medicinska sredstva potpuno prirodna, a jedini smo na tržištu Balkana koji zeolit – kamen života, imamo registrovan kao medicinsko sredstvo pod našim žigom detoxamin.

Energetix je kompanija koja posluje u više od 50 zemalja u svetu sa preko 350.000 saradnika-distributera. Sedište kompanije je u Nemačkoj.

Uslovi rada i nagrađivanja za sve naše saradnike-distributere su identični u celom regionu, što im pruža mogućnost internacionalnog rad ana mnogo većem tržištu od zemlje iz koje dolaze. Svakom ko ima ambicije da pokrene sopstveni onlajn biznis nudimo mogućnost da, bez ikakvih sopstvenih ulaganja, poseduje sopstvenu onlajn-prodavnicu sa kompletnim asortimnom koji možete videti na ovom sajtu energetixbalkan.com. Sve poslove oko skladištenja, isporuke i naplate prodate robe radimo mi, tako da saradniku-distributeru ostaje samo da se bavi prodajom.

Naša misija zdravlja i lepote, koju uspešno širimo već više od dvadeset godina, hiljadama ljudi je pomogla u rešavanju mnoštva zdravstvenih tegoba. Njihova iskustva, kao i zadovoljstvo naših saradnika radom u Energetixu, su najveća preporuka da i Vi postanete deo naše porodice. Energetix je dokaz da dugoročno možete biti uspešni samo ako korisnike vaših proizvoda i vaše saradnike-distributere uvek stavljate na prvo mesto, a svoje proizvode kreirate tako da ljudima uvek obezbede nešto više od drugih.

DOBRO DOŠLI U ENERGETIX TIM!

ZAŠTO IZABRATI NAS

Besplatna dostava

Za sve porudžbine iz Srbije, čija vrednost prelazi 12000 din dostava je besplatna.

100% Povraćaj novca

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, EnergetixBalkan.com je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Online podrška 24/7

Možete nas kontaktirati putem mejla [email protected].