EKSKLUZIVNO U SRBIJI

Reumatoidni artritis i magneti

Reumatoidni artritis i magneti

Zovem se Gordana Stanković i imam 52 godine, invalidski sam penzioner. Zahvaljujući magnetima i magnetnoj terapiji prvi put posle punih 18 godina sam popravila zdravstveno stanje. Kada sam se razbolela od reumatoidnog artritisa nisam ni mogla da zamislim šta me čeka i u kojim ću mukama biti.

Reumatoidni artritis je zapravo autoimuna bolest, tačnije telo napada samo sebe. To je veoma česta bolest današnjice i ima je svaki 100-i čovek. Češće se javlja kod žena dobi između 40. i 60. godine života.

Zglobovi su počeli da mi otiču, a u udovima i celom telu osećala sam sve veću ukočenost. Nisam mogla da se krećem samostalno, teško sam ustajala iz kreveta. Nažalost, dijagnoza mi je ustanovljena tek tri godine nakon prvih simptoma. Do konačne dijagnoze došlo je do deformiteta na šakama, probala sam sve moguće terapije i lekove za reumatoidni artritis, čak sam i primala citostatike jedno vreme. Moje stanje se nije popravljalo. Ušla sam u 4. fazu ove bolesti, sa veoma mračnim prognazama, jer je sledeća faza bila potpuna nepokretnost. Otoci su bili takvi da sam morala da nosim tri broja veću obuću, a ukočenost šaka mi nije dozvoljavala da sama uzmem čašu vode. Postala sam potpuno zavisna od tuđe nege, jer nisam mogla sama ni da se obučem.

 

 

U međuvremenu, zbog mnoštva lekova koje sam pila, obolela sam od drugih bolesti. Trpeli su mi bubrezi, jetra, srce. Činilo mi se da se svakim danom broj lekova koje pijem povećava, a da moje zdravlje ubrzano propada. Na kraju sam shvatila da klasična medicina očigledno nema rešenje za mene i krenula da tražim alternativne načine lečenja.

Jednostavno sam jedan dan rešila da neću više piti lekove. Saznala sam za Najdanove krugove i lekovito dejstvo magnetnog polja i pomišljala sam da odem tamo i probam, jer sam došla u kontakt sa ljudima kojima je to pomoglo. Nekako se desilo da sam u isto vreme saznala i za Energetix proizvode od prijateljice. Povezala sam to što sam čula o dejstvu magneta sa Najdanovim krugovima. Shvatila sam da mi je potrebno dodatno magnetno polje i da je Energetix magnetni nakit bolji izbor, jer za razliku od Najdanovih krugova, magnetni nakit uvek mogu da nosim na sebi.

 

 

To je bio početak mog drastičnog oporavka. U roku od tri meseca sam povećavala količinu magneta i sada otprilike imam na sebi oko 16000 Gausa. Znam da će mnogi reći da je to autosugestija i da je to sve u mojoj glavi, ali analize krvi su pokazale drugačije. Sedimentacija mi je opala, hemoglobin porastao, a reumatoidni pokazatelji su se vratili u normalu. Deformiteti na udovima nisu nestali, ali su se smanjli. Otoci su se drastično smanjili, kao i bol i ukočenost. Po prvi put sam posle dugog vremena uspela da obujem svoje stare cipele. 

 

Svaka osoba je drugačija i svaka osoba drugačije reaguje, kako na klasičnu, tako i na alternativnu medicinu. Ja sam izenanđujuće dobro odragovala na magnete u momentu kada sam digla ruke od svega. Moja topla preporuka je da probate, ništa ne košta, nemate šta da izgubite. Magnetna terapija nije štetna, nema nus pojava, a možete mnogo da učinite za svoje zdravlje.

Podeli